Fashion

Het Perfecte Cadeau voor de Vrouwelijke Fotograaf • The Fashion Camera

Als fotograaf heb ik een fascinatie voor alles wat met camera’s of fotografie te maken heeft, ik denk dat jij dit ook wel herkent?

Tijdens mijn werk als modefotograaf zie ik altijd hoe belangrijk sieraden bij het model zijn om het plaatje echt compleet te maken. Mooie sieraden maken een outfit namelijk echt af. Ik draag zelf ook al van jongs af aan sieraden en eigen items uitbrengen is een meisjesdroom die nu uit is gekomen!

Al een hele tijd was ik op zoek naar toffe sieraden met een camera bedel, maar ik kon deze nooit vinden zonder dat deze er kinderlijk of heel fout uit zagen.

Zo is het idee ontstaan om zelf een ketting en armband te ontwerpen die elegant, minimalistisch en niet leeftijdsgebonden zijn. De kleur goud (van stainless steel) versterkt voor mij dit gevoel. En ik ben super trots om het resultaat nu aan jou te laten zien!

Wie ga jij blij maken met deze sieraden? Of houd je ze voor jezelf? (Groot gelijk!)

De sieraden zijn nu te koop! Mooi op tijd voor de feestdagen dus. 🙂

Wees er snel bij, want op=op en ze zijn nergens anders te koop. Naar de shop!

Meer lezen over deze sieraden en alle afmetingen etc, klik hier.

photography: Liselotte Fleur
model: Keely van VlietSource link